Emelie

Måndag

Publicerad 2010-03-29 22:41:04 i Allmänt

Idag fick jag hem min nya bikini. Den var rätt fin faktiskt, men jag kom för trehundrasjuttiofemte gången denna vinter fram till att det nog är dags att börja tänka lite på beach '10. Nu såg jag ju verkligen exakt hur jag skulle se ut på stranden där i Spanien, och det var ingen vacker syn.

Varför har jag ingen motivation? Kan man köpa den, koncentrerad och buteljerad? Kan man gå i terapi? Kan jag mordhotas och skrämmas till att skaffa mig sådan? Jag förstår ingenting. Viljan finns ju där i teorin, absolut. Men jag förstår liksom bara inte hur man ska göra för att omsätta den i praktiken.

I alla fall, jag slängde mig direkt från bikiniprovning till löpbandet. 45 minuter senare ville jag spy blod och dö i en miserabel pöl. Tragiskt.

Kanske jag kan få det att flyta på denna gång. Eller så får jag helt enkelt prova min bikini en gång om dagen tills jag lyckas.


För övrigt så har jag haft en väldigt kul vistelse i Ryssland och varit på en mycket trevlig fest i lördags. Bilder kommer kanske imorgon, nu ska jag slänga mig i duschen!

Hej Ryssland

Publicerad 2010-03-22 04:54:19 i Allmänt

Nu bär det av till Ryssland. Jag kommer hem på torsdag, förhoppningsvis inte i fler delar än en. Lite nervös är jag, jag är proppfull av fördomar. Ikväll någon gång får jag se om de besannas.

Vill bara upplysa om att kontantkort inte fungerar i Ryssland så är det ingen idé att försöka ringa/smsa till mig, jag kommer troligtvis vara isolerad under de här dagarna. Och även om det mot förmodan skulle fungera så är det otroligt dyrt att ringa/skicka sms/ta emot samtal, så ring inte ändå :)

Ska bli intressant att åka till Ryssland i alla fall och se om det är som man har föreställt sig. Äntligen får jag något för mitt intresse för östra Europa (åker ju dessutom till Prag i maj). Nice.

Alla här hemma får ha det så bra i alla fall, skänk mig en tanke då och då. Jag ska låta bli att försöka smuggla knark, så kommer jag nog hem helskinnad trots allt.

St. Patrick's Day

Publicerad 2010-03-17 22:46:16 i Allmänt

Ja, idag är det St. Patrick's Day, och det firade jag med min vän Johnny. Vi firade dock på lite olika sätt.

Jag målade naglarna gröna dagen till ära.



Och Johnny odlade lite klöver på sin ö.





Sedan har jag ätit den otroligt irländska maträtten sushi på Café Rost idag, och den var väldigt god. Rekommenderas. Jag har även klippt mig och färgat håret så jag inte längre är Barbie/Malena Ernman. Och så besökte jag nyöppnade ICA, där var det sjukt mycket folk och sjukt dålig utformning på parkeringen. Men annars var det bara trevligt.

Dessutom är jag otroligt pepp på att handla i Ryssland nu på tisdag eller vad det blir. Tråkigt nog så har de nog inte LimeCrimes ögonskuggor eftersom de verkar vara dåliga på att använda sig av återförsäljare. Inte desto mindre är jag väldigt sugen på att köpa dem. Att jag måste spara pengar till Spanien ter sig därför som ett ovikbart hinder i min shoppingväg. Skit.
Ja, det var väl dagens update. Glad St. Patrick's Day!

En dagens då

Publicerad 2010-03-15 15:20:18 i Allmänt

Dagens bästa: Självfallet att skolan började igen, som jag har längtat...
Dagens goda gärning: stod inte jag för men någon hade skottat ut en trappa av snön i den branta, hala backen jag brukar gå upp för när jag ska till skolan. Fint gjort.
Dagens I-landsinköp: Fick hem ännu en Elloskatalog. Råkade visst handla lite än en gång. Men bara nödvändiga saker.
Dagens lösta problem: Har hittat en fin studentklänning, så nu behöver jag inte tänka på det längre.
Dagens duktiga: Färdigställt låtarna åt min faster och ska kasta mig över geografin alldeles strax. Dessutom i princip klar med programmeringsarbetet.
Dagens ångest: Projektarbetet, som aldrig kommer bli färdigt.
Dagens besvikelse: Blir inget besök på kärnkraftverket i Ryssland, utan bara besök på en skola och i en gruva. FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU-
Dagens plåga: Har haft Eric Saades skitlåt med den otroligt coola titeln "Manboy" snurrandes på repeat i mitt huvud hela dagen, och jag går sakta men säkert mot ett mentalt sammanbrott.


Sedär, nu fick jag slut på fantasi.

Baby loves to dance in the dark

Publicerad 2010-03-02 18:24:33 i Allmänt

Jag misstänker att anledningen till att den här veckan inte verkar gå lika fort som den förra är att sportlovet stundar runt hörnet. Men det är väl inte mer än rimligt att tiden kommer till sans och tickar på i normal takt igen, annars hinner jag bli 30 000 år gammal innan jag vet ordet av.

Lite småhektisk vecka då jag har svenskatal och engelskaprov imorgon och biologiprov på torsdag. Dessutom arbeten att göra i geografi, historia och religion samt en hel del fysik (dock har jag hela lovet och lite till på mig att ägna mig åt detta). På något konstigt vis känner jag mig otroligt avslappnad. Eller avslappnad är fel ord, men snarare bara inte särskilt stressad alls. Kanske jag börjar hitta någon slags inre frid nu. Eller inte. Tror inte kroppen riktigt har fattat att det är dags att dra igång igen efter ett par veckor av väldigt lite skolarbete, men snart står jag väl där med ännu en kalfläck.

På tal om hår ska jag reda ut i mitt slitna rufs nästa vecka, och det ska bli skönt. Och dagens fail får väl bli att jag målade mina naglar med mörklila nagellack och ungefär en sekund senare tankspritt drog fingrarna genom håret... Fast det är nog en världslig sak. Som jag skrev ovan kommer jag väl ändå tappa det håret snart.

Jag är mycket peppad inför studentfesten på fredag trots att jag känner att jag har enorma problem med att bestämma vad jag ska ha på mig. Men det brukar väl lösa sig, i värsta fall får jag gå naken. Och om jag ska gå naken bör jag träna mig snygg och smärt, vilket jag ska sätta igång med nu. Kanske lyckas jag skapa en rutin här, men det är ungefär lika troligt som att jag aldrig nånsin mer skulle känna mig stressad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela