Emelie

Sämst just nu

Publicerad 2010-04-27 22:40:33 i Allmänt

Eftersom jag är så bra på att gnälla istället för att se de positiva sakerna här i livet så kommer här ännu ett gnälligt inlägg.

Saker som stör mig just nu:

  • Alla sjukdomar som hoppar på mig hela tiden. Just nu har jag en jättetrevlig förkylning som jag verkligen älskar, och urinvägsinfektionen som aldrig lämnar mig är ju också en liten parentes i sig.
  • Min tånagel som bestämde sig för att lossna helt och hållet efter att jag slog in tån i en bänk häromdagen. Mums.
  • Att det har snöat och blåst och varit allmänt äckelväder hela veckan - och kommer så förbli även under Valborgshelgen. Tack Gud, det var det trevliga utomhusgrillandet det. Jag tänker trotsa dig och gå ut i bikini i alla fall, hör du det?! Jag är ändå redan sjuk. Det är ditt fel om jag dör.
  • Att jag varit lat (och haft lite otur med placeringen av arbetspassen) och fick en riktig skitlön denna månad. Nu har jag inte råd med någonting alls.
  • Se punkt ett - ännu en anledning till att jag inte kan träna. Och därmed en bidragande orsak till att jag kommer skymma solen för alla andra på hela stranden när det är dags att steka i Spanien.
  • Alla miljarder prov, arbeten och uppgifter som vi fortfarande har framför oss. Vi kan ju glömma att vi ska ta studenten i år, de kommer pracka på oss så mycket arbeten innan dess att vi aldrig kommer kunna ta oss ut ur skolan med slutbetyg i handen.
  • Slutprov i fysik vecka 20 - ja, det får en helt egen punkt. Mer än så behöver inte sägas.
Nu ska jag sova, om jag inte kvävs av (alternativt drunknar i) de 26 kubikmeter snor som i detta nu befinner sig i mina bihålor och är på väg ut. Allt på en gång alltså. Kan man karva bort defekta kroppsdelar? Naturligt urval liksom? Den som inte har en näsa, och som därmed inte kan vara täppt/snorig/allmänt äcklig, överlever.

Vafalls?

Publicerad 2010-04-19 18:29:08 i Allmänt

I min inkorg idag:

"Avsändare: H&M Fashion News
Ämne: Kommande trender

HÖSTEN 2010
Missa inte möjligheten att shoppa din nya höstgarderob före alla andra. Ett kort tag till har du möjlighet att beställa höstens katalog för 2010 som är full med inspiration och nyheter."

Tack så jävla mycket, H&M. Här har man knappt börjat se en liten skymt av sommaren, knappt kläckt sig ut ur vinterns deprimerande skal, och så ska ni börja pracka på en hösttrender. Hade jag inte varit en sådan sucker för era snygga kläder till fattiglappsvänliga priser så hade jag bojkottat er för resten av livet. Hör ni det? Bojkottat!



Hösten 2010

Missa inte möjligheten att shoppa din nya höstgarderob före alla andra. Ett kort tag till har du möjlighet att beställa höstens katalog för 2010 som är full med inspiration och nyheter.

Once they tried they never tried again

Publicerad 2010-04-17 13:21:11 i Allmänt

Kan meddela att det mot förmodan gick väldigt bra att sova själv inatt efter att ha sett Paranormal Activity igen, jag överlevde och har inte utsatts för några som helst demonattentat. Se där, beskyddande män var visst helt onödiga trots allt.


Jag, ca 01:45 inatt.

Kvällens planer är ännu högst osäkra, men fram tills dess ska jag i alla fall hinna med att lokalisera en lämplig artikel att prata om på engelskan på måndag samt skriva färdigt mitt svenskatal. Vad som sker efter det får tiden utvisa.

Jag har nu pratat med Birgit om att fortsätta jobba hela maj också, jag är mäkta stolt (och för tillfället även mäkta bankrutt, så detta var onekligen nödvändigt). Efter det slutar jag nog min karriär som burgerflippare, efter drygt ett år. Det har varit många fina stunder, men man måste ju även gå vidare här i livet.

Lite orolig är jag för att den dumma vulkanen på Island som behagade börja leva om ska förstöra både resan till Prag och resan till Spanien. Om så är fallet kommer jag att promenera till Island och pulvrisera hela ön för hand, inklusive vulkanhelvetet, och se till så att det aldrig någonsin kommer hända igen. Se bild ovan.

Strange what desire will make foolish people do

Publicerad 2010-04-16 14:04:39 i Allmänt

Väldigt skönt med fredag, trots att det i mitt huvud känns som en måndag eller onsdag. Veckan har som vanligt bara sprungit förbi, jag börjar nästan känna lite panik för att tiden går så otroligt fort.

Idag satt jag och gjorde en synnerligen vacker min åt Henrik och Alexander i sal 314, med ansiktet mot den öppna dörren, då plötsligt en lyckligt ovetande MSP2:a råkade gå förbi och titta in. Den stackaren kan möjligen drabbas av sömnproblem de närmaste veckorna, om denne mot förmodan skulle läsa detta så ber jag här officiellt om ursäkt, jag ser faktiskt inte alltid ut sådär.

Jag, Viktoria och Sofia drog en raggsväng upp på stan när de flesta andra gick hem vid halv 10-tiden (när vi egentligen fick sluta), för vi ämnade stanna kvar på skolan tills matsalen öppnade, potatis- och purjolökssoppa kan man ju inte bara gå ifrån sådär.
Efter att jag fick galna shoppinglustar på Lottas (som hade 50% rabatt på allt) men hindrades lätt av Viktoria så gick jag därifrån, två läppglans och två par örhängen rikare. De andra två var väldigt duktiga och köpte ingenting.
Väl på skolan igen mötte vi upp Hanna som tålmodigt hade väntat längre än vad vi sa, och sen fick vi mätta våra hungriga magar.

Idag är väl planen att jag ska träna. Har ett ordentligt sug efter pizza också, får se om jag får med mig någon på det. Annars får jag väl äta en otroligt lam sallad eller nåt. Bah...

Får se om jag kan sova ikväll också. Tanken är att vi ska kolla Paranormal Activity, och jag kommer vara sinnessjukt mörkrädd sen. Vill bara upplysa alla där ute om att det finns massor med plats i min säng i natt om någon skulle känna för att hålla mig sällskap (dvs skydda mig mot mordlystna demoner). Den som först anmäler sig får kakor.

Sometimes I feel like I live in Grand Central Station

Publicerad 2010-04-08 19:52:50 i Allmänt

Idag blev jag deprimerad, eftersom solen som så vänligt har smält bort en stor del av snön här i stan gömde sig bakom tunga moln, och vips började det snöa hur mycket som helst istället. Tack så väldigt mycket. Jag kände ju nästan en vibb av sommar där ett tag.

Eftersom jag inte har något liv har jag inte gått utanför husets fyra väggar alls idag. Istället har jag gjort en massa meningslösa saker. Allt är som vanligt med andra ord. Och inspirerad av detta kom jag att tänka på detta. Något som stör mig något otroligt. Vad hände egentligen? Jag kommer nog inte kunna vila i frid om jag inte får veta svaret på detta innan jag dör.

Nu ska jag prova min bikini igen, så jag får motivation att springa. Det är faktiskt det bästa som har hänt mig för min träningsviljas skull, jag ska nog ha på mig den hela tiden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela